Vanhaezebrouck ziet toptransfer op niveau komen: Hij komt van ver terug

  Vanhaezebrouck ziet toptransfer op niveau komen: "Hij komt van ver terug"

  vrijdag 19 oktober 2018 om 18:53

  RSC Anderlecht kon twee weken geleden de crisis bezweren met een 1-2 overwinning op het veld van Zulte Waregem. Hein Vanhaezebrouck hoopt de goede lijn door te trekken tegen Cercle Brugge.

  Dat zal wel moeten gebeuren zonder Ryota Morioka. "Hij sukkelt nog met zijn knie. Waarschijnlijk niets ernstigs, maar het hindert hem om vol te kunnen doorgaan", vertelde Vanhaezebrouck volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie. "Er zijn nog een aantal onzekerheden maar dat zullen we morgen pas kunnen zien op de laatste training."

  Over Sven Kums had Vanhaezebrouck beter nieuws te melden. "Ik had de voorbije week slechts een halve groep door interlandverplichtingen, vandaag waren we pas compleet op training. Dat Kums er eindelijk lijkt door te komen? Hij niet alleen."

  "En je moet ook niet vergeten dat hij van ver terug komt: door zijn blessure speelde hij lange tijd met hinder aan de heup en het heeft een tijd geduurd dat hij over zijn fysieke mogelijkheden weer kon beschikken. Toen hij niet fit was, mocht je hem eigenlijk niet beoordelen", besloot Vanhaezebrouck.

  Lees ook: Vanhaezebrouck doet oproep aan collega's: "Ik hoop dat alle trainers dat doen"

  Plaats een reactie

  Kdb90 +1607
  vrijdag 19 oktober 2018 om 18:58
  Ik hoop voor Anderlecht dat Kums zijn niveau van bij Gent terug zal vinden, want hij is echt wel goed op niveau.
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3854
  vrijdag 19 oktober 2018 om 20:03
  Topreactie. Evengoed kan je hem met bagger overladen omdat hij nu bij een concurrent speelt, maar je blijft erkentelijk voor wat hij bij jullie heeft helpen verwezenlijken.
  Vind ik leuk
  Kdb90 +1607
  zondag 21 oktober 2018 om 08:17
  Ik denk niet dat je veel supporters van Gent gaat vinden die iets negatief over Kums gaan zeggen. Hij was onze partron he.
  Vind ik leuk
  Mario_ +1704
  zaterdag 20 oktober 2018 om 12:10
  als Anderlecht het sputterend middenveld kan oplossen, doen ze terug mee.
  Morioka en Kums kunnen daar idd enkel in groeien .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws