Wit-Russen stomverbaasd over vertrek Maradona: 'Nieuws via de media vernomen'

Wit-Russen stomverbaasd over vertrek Maradona: 'Nieuws via de media vernomen'

07-09-2018 13:48
1

De Argentijn Diego Armando Maradona mag dan in Mexico een nieuwe werkgever hebben gevonden, de Wit-Russische club waar hij hiervoor werkzaam was, weet niets van een overgang en claimt dat Pluisje nog altijd onder contract staat.

De Mexicaanse club Dorados de Sinaloa, de huidige nummer dertien van het tweede Mexicaanse niveau, meldde via de officiële kanalen dat Pluisje bij de club aan de slag gaat als technisch directeur. Zijn vorige club, Dinamo Brest, weet echter van niets. In mei tekende Maradona daar een driejarig contract als voorzitter.

De persvoorlichter van de Wit-Russische club noemt het nieuws 'onverwacht'. "We hebben het nieuws via de media vernomen en kunnen verder geen commentaar geven tot we opheldering hebben over deze situatie", aldus Olga Khizhenkova tegenover de BBC. "We proberen in contact te komen met de managers van Maradona, maar ze reageren nog niet. Ik denk omdat ze in een andere tijdzone zitten."

Bij Dinamo Brest heeft niemand het contract van de Argentijn vernietigd. "Hij staat hier nog altijd onder contract", aldus Khizhenkova.