Maradona laat wit-Rusland alweer achter zich en gaat aan de slag in Mexico

Maradona laat wit-Rusland alweer achter zich en gaat aan de slag in Mexico

Gepubliceerd: vrijdag 7 september 2018 om 07:45vr 07-09-2018 om 07:45

Diego Maradona heeft een nieuwe klus in Mexico te pakken. Dorados de Sinaloa, de huidige nummer dertien van het tweede Mexicaanse niveau, heeft via de officiële kanalen de komst van Pluisje aangekondigd.

De 57-jarige Argentijn wordt de nieuwe technisch directeur van de club, zo laat men weten via de eigen website. "Diego wordt door velen gezien als een van de grootste voetballers aller tijden", stelt Dorados in een statement. "Hij is de aangewezen man om een team te laten vechten voor wat het waard is en te bereiken wat vrijwel iedereen voor onmogelijk houdt."

Zijn transfer naar Mexico is voor Maradona de zoveelste wending in een turbulente trainerscarrière. In mei vertrok hij na veel gesteggel als trainer van Fujairah FC (uit de Verenigde Arabische Emiraten, red.). Vervolgens werd hij voorzitter van het Wit-Russische Dinamo Brest, maar ook dat avontuur was geen lang leven beschoren. In de tussentijd zorgde Maradona voor veel ophef tijdens het WK, door onder invloed de wedstrijden van het Argentijnse team bij te wonen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws