'Rezaei is één van de beste spitsen in de JPL, een grote ontgoocheling'

'Rezaei is één van de beste spitsen in de JPL, een grote ontgoocheling'

22-08-2018 15:17
8

Kaveh Rezaei staat op het punt om naar Club Brugge te trekken. Een akkoord is er nog niet, maar dat lijkt niet lang uit te blijven. Niet naar de zin van Felice Mazzu.

Charleroi zou een som tot wel zes à zeven miljoen kunnen ontvangen voor Rezaei. Toch ziet Mazzu de Iraniër liever gewoon blijven. "Op sportief vlak ben ik niet akkoord, maar het is wat het is. Ik blijf werken zoals ik altijd heb gewerkt, maar het is een groot verlies", vertelt hij aan Sudpresse.

Voor Charleroi was het echter een niet te weigeren bod. "Ik ben me er wel van bewust dat de club zo'n bod niet kon weigeren, zeker gezien de manier waarop Charleroi al jaren werkt. En niet alleen voor de club, ook voor de speler was het niet te weigeren."

"Ik ben tevreden voor Rezaei. Ik heb deze morgen nog met veel respect met hem gesproken, maar ik ben ontgoocheld voor mijn aanvalslinie. Kaveh is één van de beste spitsen van België. We blijven verder werken, maar je moet weten dat ik niet akkoord was met deze transfer", besluit Mazzu.