UPDATE: Club Brugge ontkent met klem akkoord over transfer

UPDATE: Club Brugge ontkent met klem akkoord over transfer

22-08-2018 13:50
26

Mehdi Bayat heeft zijn zegje gedaan over een mogelijke transfer van Kaveh Rezaei naar Club Brugge.

Naar verluidt biedt Club Brugge een ferm salaris voor de aanvaller van Charleroi. “Er is nog niets getekend en we willen niet dat hij weggaat, maar ze bieden hem een enorm salaris”, vertelt Bayat tegenover Sudpresse. Blauw-Zwart zou een bedrag van zeven miljoen euro willen betalen voor de komst van Rezaei.

“Er is nog geen vertrek aangekondigd, niet is officieel tot de papieren zijn getekend. Ik ben daar altijd voorzichtig mee.” Charleroi wil Rezaei echter het liefst behouden. “Felice Mazzu en ik zijn absoluut tegen deze transfer. Kaveh is een belangrijke speler voor ons. Sportief gezien willen we niet dat hij weggaat.”

Maar ook de keuze van de speler telt mee. “Er is ook de wil van de speler. Kaveh is een hele goede vent en ik kan je verzekeren dat hij vanmorgen pijn had…”, besluit Bayat.

Update 22/08, 13.50: Op witte rook in het Jan Breydelstadion is het nog even wachten. Tegenover Het Laatste Nieuws ontkent Club Brugge dat er al een akkoord is met Charleroi omtrent Rezaei. Volgens de krant heeft Blauw-Zwart het niet zo begrepen op de vraagprijs van Charleroi. De Zebra's willen zeven miljoen euro vangen. Club Brugge denkt naar verluidt aan een bedrag van circa vier miljoen euro.