Ik ga hen vragen om geen derde keer meer zwanger te worden

"Ik ga hen vragen om geen derde keer meer zwanger te worden"

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 18:45vr 17-08-2018 om 18:45

Kevin De Bruyne kreeg deze week een flinke klap te verwerken. Hij is drie maanden out met een blessure aan de rechterknie. Volgens zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster vatte hij het nieuws rustig op.

Bij Sporza reageert hij. "Ik vond hem vrij rustig aan de telefoon. Hij beseft dat blessures bij het voetbal horen. In zijn carrière heeft hij nog niet veel blessures gehad. Behalve een identieke blessure twee jaar geleden. Als zijn kruisband afgescheurd was, dan wacht een revalidatie van zes tot negen maanden en verliest hij het hele seizoen."

Een gescheurde kruisband was een pak erger geweest. "Op dat niveau kom je dan ook niet meteen terug. Dus in dat opzicht is een scheurtje nog goed nieuws.  Na een extra controle zullen we zien hoe en waar de behandeling gebeurt. Waarschijnlijk op de club. Een streefdatum spreek ik niet uit."

Opvallend: de zware blessures van De Bruyne vallen samen met... de zwangerschappen van zijn vrouw Michèle. "Ik ga hen vragen geen derde keer zwanger te geraken, want dan kan hij opnieuw geblesseerd raken. Nee, het is zuiver toeval, maar hij zal nu waarschijnlijk bij de geboorte kunnen zijn. Dat is het enige positieve nieuws van deze blessure."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws