'Entourage wil ex-publiekslieveling Club Brugge blijft van Anderlecht dromen'

'Entourage wil ex-publiekslieveling Club Brugge blijft van Anderlecht dromen'

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 08:38do 19-07-2018 om 08:38

Een opvallend gerucht uit Het Nieuwsblad. De entourage van Maxime Lestienne ziet Anderlecht nog altijd als de droombestemming voor de voormalige smaakmaker van Club Brugge.

Lestienne is transfervrij nadat zijn contract bij Malaga afliep, waarmee hij degradeerde uit de Primera Divison. Onze landgenoot mikt volgens de krant na enkele mindere jaren op een terugkeer naar België. Zijn omkadering denkt dus aan Anderlecht, maar dat lijkt er niet in te zitten. Paars-wit is voor zijn positie al voldoende bezet en bovendien wil Anderlecht eerst nog de kern wat uitdunnen door duurdere krachten te laten gaan. Desondanks geeft men de hoop niet op.

De inmiddels 26-jarige Lestienne kwam bij Malaga tot twaalf optredens, waarin hij slechts goed was voor één assist. Daarvoor was zijn passage bij het Russische Rubin Kazan ook al geen succes, terwijl zijn keuze voor Al-Arabi in Qatar helemaal de verkeerde beslissing bleek. Al-Arabi betaalde in 2014 ruim zeven miljoen euro aan Club Brugge, maar Lestienne zou geen enkel duel spelen voor de Qatarezen. Na vele omzwervingen en tegenslagen acht Lestienne naar verluidt nu de tijd rijp om zijn carrière in België te herlanceren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws