Rode Duivels worden ontvangen door Koning Filip en hebben lak aan protocol

Rode Duivels worden ontvangen door Koning Filip en hebben lak aan protocol

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 13:52zo 15-07-2018 om 13:52

De Rode Duivels zijn zopas gehuldigd op het Koninklijk Paleis in Laken. Kapitein Eden Hazard stapte als eerste van de bus om het Kasteel van Laken te betreden.

Aan het protocol hebben de Rode Duivel weinig aandacht besteed. De meeste spelers zijn gekleed in trainingsbroek. Door het warme weer kozen enkelen zelfs voor een korte broek. Koning Filip en Koningin Mathilde kwamen alle spelers begroeten. Een stralende Roberto Martínez was de eerste in de rij. Hij stelde alle spelers ook even kort voor.

Nadien had de Koning nog een kliene toespraak in petto. "In naam van alle Belgen en in naam van heel België wil ik jullie bedanken voor jullie prestaties op het WK. Jullie behoren tot de drie beste ploegen van heel de wereld. Dat in de meest populaire sport en de meest bekende sport ter wereld. Voor velen van ons zijn jullie de beste ploeg ter wereld. Ook jullie strijdlust was bijzonder sterk. Tegen Japan bijvoorbeeld op het laatste moment. Maar ook in de andere wedstrijden", vertelde de Koning volgens Het Laatste Nieuws.

Plaats een reactie

AlexGMillian +1290
zondag 15 juli 2018 om 17:13
deze site nochtans ook
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws