Overzicht oefenmatchen: Cercle onderuit in galamatch, Genk vernedert Moeskroen

Overzicht oefenmatchen: Cercle onderuit in galamatch, Genk vernedert Moeskroen

Gepubliceerd: zaterdag 14 juli 2018 om 21:31za 14-07-2018 om 21:31

Zaterdag speelden enkele eersteklassers een oefenwedstrijd met het oog op komend seizoen. Een overzicht van de gespeelde matchen.

Zulte Waregem – KV Oostende 1-4
Het was wachten tot het half uur eer er gescoord worden. De thuisploeg maakte er 1-0 van via Henrik Bjordal. De Deen knikte de voorzet van Erdin Demir in doel. Meteen na rust kwam KVO nog op gelijke hoogte via spits Guri.

De ban was gebroken en KVO helemaal wakker. Het werd maar liefst 1-4 na twee doelpunten van Zivkovic en eentje van Sakala.

Cercle Brugge – AS Monaco 2-3
Cercle Brugge werkte op de fandag een galawedstrijd af tegen Monaco. De wedstrijd begon niet al te best voor de Vereniging. Bij rust stond het 1-2 achter na doelpunten van Jovetic en Lopes. Pierre-Gabriel zorgde voor de tegentreffer.

Na rust bracht Cardona de Bruggelingen nog op gelijke hoogte, maar AS Monaco ging vol voor de winst. Toptalent Geubbels zorgde voor de 2-3 eindstand.

Genk - Moeskroen 5-2
De Limburgers kenden een bijzonder mooie avond tegen Moeskroen. Het was lang wachten op het eerste doelpunt, maar het was meteen een mooie. Een knappe krul van Leandro Trosaard verschalke Olivier Werner in de 25e minuut.

Genk was wakker, want voor rust stond het al 3-0 na doelpunten van Malinovskyi en de tweede vnan Trossard. Moeskroen kon geen vuist maken, maar wel even prikken. Vroeg in de tweede helft werd het 3-1 via Pierrot.

Het kwaad was echter geschied. Het werd uiteindelijk zelfs nog 5-1 na doelpunten van Karelis en Zhegrova. Een laatste eerredder van Spahiu zorgde voor de 5-2 eindstand.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws