Immense opluchting: Stamnummer 31 speelt ook volgend seizoen in de JPL

Immense opluchting: Stamnummer 31 speelt ook volgend seizoen in de JPL

11-04-2018 14:47

Grote opluchting bij KV Oostende. De Kustboys zijn ook voor het seizoen 2018/19 verzekerd van voetbal in de Jupiler Pro League, nadat hij na enige obstakels toch een licentie heeft ontvangen van de Belgische Voetbalbond.

KV Oostende maakte het goede nieuws woensdagmiddag zelf wereldkundig. 'KV Oostende heeft vanmiddag officieel zijn Belgische en Europese licentie voor het seizoen 2018-2019 toegekend gekregen. Binnen de club twijfelde er niemand aan dit een probleem zou vormen, maar na de eerste zitting wou de licentiecommissie nog een aantal verduidelijkingen rond de overname', schrijft Stamnummer 31 in een communiqué op de website.

Tekst en uitleg van voorzitter Peter Callant en Algemeen Directeur Patrick Orlans heeft de licentiecommissie overtuigd. Woensdag viel de licentie in de bus. Callant en zijn team kunnen nu aan de toekomst gaan bouwen. 'Intussen is de club volop bezig met de sportieve en commerciële uitbouw voor het seizoen 2018-2019. Verschillende belangrijke partners bevestigden al hun vertrouwen in KV Oostende. Ook heel wat abonnementshouders kwamen intussen hun seizoenskaart vernieuwen', klinkt het positief.