OFFICIEEL: Trouwe sponsor blijft ook na vertrek van Coucke bij ambitieus KVO

OFFICIEEL: Trouwe sponsor blijft ook na vertrek van Coucke bij ambitieus KVO

03-04-2018 20:52
1

Geberit, Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten, blijft ook na het vertrek van Marc Coucke sponsor bij KV Oostende. Het bedrijf was al een tijdje partner van de Kustploeg.

Managing Director Thierry Geers zette zijn handtekening op het grote bord ‘Ik blijft KVO'. "We kozen destijds voor KV Oostende vanuit een zakelijk oogpunt", staat te lezen op de webstek van Oostende. "Ondanks het mindere seizoen blijft Oostende ook een aantrekkelijke club met echte topmatchen. Met de komst van Peter Callant en Hugo Broos zal die ambitie zeker hoog blijven."

Patrick Orlans, Algemeen Directeur van de Kustploeg, was uiteraard tevreden met de nieuwe overeenkomst. "We zijn trots dat we hun producten in de Versluys Arena hebben. Het is een wereldwijd A-merk. En tegelijk is gebleken dat we hen ook veel te bieden hebben. Ondermeer dankzij de opstart van de nieuwe KVO-Bouwcorner hebben ze al nieuwe partners ontmoet, waarmee ze interessante deals hebben kunnen afsluiten. Ze blijven KVO en dat is dus een absolute win-win", verkaart Orlans.