Meunier begrijpt de KBVB: Saoedi-Arabië is logische keuze, we kunnen ons testen

Meunier begrijpt de KBVB: "Saoedi-Arabië is logische keuze, we kunnen ons testen"

23-03-2018 16:51
1

In aanloop naar de oefeninterland tegen Saoedi-Arabië hebben Roberto Martinez en Thomas Meunier een persconferentie gegeven. Die laatste verwacht een interessant duel komende dinsdag.

Vele waarnemers fronsten de wenkbrauwen toen de keuze voor Saoedi-Arabië bekendgemaakt werd, maar Meunier sluit zich aan bij de KBVB. "De keuze is logisch", tekende La Dernière Heure op. "We kunnen verschillende systemen testen tegen een elftal dat dicht bij Tunesië (een WK-tegenstander van de Duivels, nvdr.) aanleunt. Het is goed dat we slechts één match hebben, aangezien veel van onze spelers nog actief zijn in Europese bekers."

"Ik wil gewoon spelen, ongeacht de tegenstander. Al zou een galamatch tegen een grote ploeg ook interessant zijn. Dat zou vertrouwen kunnen geven", aldus Meunier. Bij Paris Saint-Germain moet de Ardennees sterspeler Neymar missen. Dat moet wat hem betreft niet te lang duren. "Ik hoop dat hij er opnieuw zal bij zijn op het WK. Daarom heeft hij zich laten opereren. Het zou super zijn om tegen Brazilië te spelen op het WK. En stel je voor dat we hen kunnen elimineren!", besluit hij dromend.