Is Batshuayi wel the way to go? ''Dat was niet altijd een succes''

Is Batshuayi wel the way to go? ''Dat was niet altijd een succes''

07-10-2017 10:44
1

De Rode Duivels spelen zaterdagavond in Bosnië-Herzegovina hun voorlaatste match in de WK-kwalificatie. Romelu Lukaku, de man in supervorm, ontbreekt door een blessure en dus is zijn positie vacant. Michy Batshuayi is zijn meest waarschijnlijke vervanger.

Eddy Snelders zou verrast zijn mocht Batshuayi niet zijn kans krijgen. "Ik denk niet dat de bondscoach veel nieuwe dingen zal proberen, behalve uit noodzaak. Op het middenveld ontbreken Witsel en Dembélé en vooraan is Lukaku er natuurlijk niet bij vandaag. Alle ogen zijn dus gericht op Michy Batshuayi. Iedereen verwacht toch dat hij zal starten'', zegt de analist op Sporza.

Snelders is erg nieuwsgierig naar de Chelsea-spits. ''Hij heeft de Rode Duivels als invaller al veel bijgebracht, maar kan hij het ook als starter? Bij zijn club was dat niet altijd een succes'', zet Snelders vraagtekens. Hij benadrukt dat het een belangrijke match wordt voor Batshuayi. ''Het is de kans voor Batshuayi om te tonen dat hij de nummer 2 is in de pikorde bij de spitsen.''

Lees ook: VERMOEDELIJKE ELF: Belgen kiezen voor de aanval in Bosnië, vervanger Lukaku gekend