VERMOEDELIJKE ELF: Belgen kiezen voor de aanval in Bosnië, vervanger Lukaku gekend

VERMOEDELIJKE ELF: Belgen kiezen voor de aanval in Bosnië, vervanger Lukaku gekend

07-10-2017 08:46
4

Zaterdag moeten de Rode Duivels opnieuw de wei in. In Bosnië spelen de Belgen om hun goede FIFA-ranking te behouden. Voor de doelpunten moet Michy Batshuayi zorgen.

Roberto Martinez deed vrijdag nog mysterieus over de vervanger van de geblesseerde Romelu Lukaku. Toch wijst alles erop dat Batshuayi aan de aftrap verschijnt. Divock Origi start op de bank.

3-5-2 is heilig
Martinez houdt vast aan zijn 3-5-2-systeem. In de achterhoede zijn er geen verrassingen. Nu Vincent Kompany geblesseerd is, starten Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Toby Alderweireld in het centrum.

Op de flanken mogen Yannick Carrasco en Thomas Meunier zich gaan uitleven. Nu Axel Witsel geschorst toekijkt, krijgt Marouane Fellaini op het middenveld naast Kevin De Bruyne een basisplaats.

Voorin wordt naast Batshuayi ook gerekend op de klasse van Dries Mertens en Eden Hazard. Die laatste draagt opnieuw de aanvoerdersband.

De vermoedelijke elf: Courtois, Vertonghen, Vermaelen, Alderweireld, Carrasco, Meunier, Fellaini, De Bruyne, Mertens, Batshuayi, Hazard