OFFICIEEL: KV Oostende versterkt zich met Iraanse rechtsachter

OFFICIEEL: KV Oostende versterkt zich met Iraanse rechtsachter

09-07-2017 13:19

KV Oostende heeft zich de voorbije weken al gevoelig versterkt, maar de club is ambitieus. Het wil opnieuw voor Europees voetbal gaan en gelooft dus dat extra spelers nodig zijn. Met Ramin Rezaeian heeft het alvast een nieuwe speler in huis gehaald.

Rezaeian kreeg de voorbije dagen in Nederland de kans om de sportieve staf van KVO te overtuigen van zijn kunnen. Daar is hij duidelijk ook in geslaagd. De rechtsachter kreeg een contractvoorstel tot 2019 voorgeschoteld. Bij KVO zijn ze uitermate tevreden dat de rechtsachter voor de Kustploeg kiest.

'Ramin is een 27-jarige rechtsachter die ook hoger op de flank uit de voeten kan. Hij komt over van de Iraanse topclub Persepolis. Daar viel hij op door zijn rushes en uitmuntende traptechniek. Ramin is ook een vaste waarde in de Iraanse nationale ploeg, die zich al verzekerde van deelname aan het WK 2018 in Rusland', schrijft de club op de officiële website.

'Dat Ramin een populaire jongen is in eigen land, bewijst een blik op zijn Instagram-account. Met meer dan 1,1 miljoen volgers is hij op het social media playform de populairste speler in zijn thuisland. Ook de social media accounts van KVO werden de voorbije week al intensief gevolgd door een duizendtal Iraanse fans, die telkens hoopten om op stage een blik op te vangen van hun held.
Hopelijk kan Ramin zich ook aan de Belgische kust in de harten spelen van de Oostendse fans. We wensen hem alvast veel succes toe', besluit KVO.