Overzicht oefenwedstrijden: Eersteklassers winnen, Gent met weinig overschot

Overzicht oefenwedstrijden: Eersteklassers winnen, Gent met weinig overschot

24-06-2017 21:11

De ploegen uit de Jupiler Pro League stomen zich klaar voor de competitiestart via enkele oefenwedstrijden. VoetbalPrimeur.be brengt een overzicht van de gespeelde wedstrijden op zaterdag 25 juni.

KVV Zelzate - Lokeren: 0-6
In zijn eerste oefenmatch van het nieuwe seizoen kende Lokeren geen enkel probleem met KVV Zelzate. De Waaslanders haalden het met 0-6. Marko Miiric en Tom De Sutter scoorden elk twee keer. De andere doelpunten kwamen op naam van nieuwkomer Samy Kehli en Gary Martin. 

Zwevezele - KV Oostende: 1-3
Geen ruime score voor KVO, maar wel een verdiende. Bruno Godeau opende de score. Nadien troffen ook nog Yassine El Ghanassy (met opvallend kapsel) en nieuwkomer Nicolas Rajsel raak. Lees het volledige matchverslag

Drongen - KAA Gent: 2-3
De Buffalo's liepen vlak na de rust uit tot 0-3, maar kwamen nadien toch nog even in de problemen. Lees het volledige matchverslag

VC Rijmenam - KV Mechelen: 0-12
VC Rijmenam was niet één, twee, maar drie maatjes te klein voor KV Mechelen. Malinwa scoorde het ene na het andere doelpunt. Lees het volledige matchverslag.

KFC Vrasene - Waasland-Beveren: 0-10
Met Goblet, Demir, Buatu, Boljevic, Marquet, Gano, Seck, Dhondt, Ampomah, Caufriez en Schryvers begon Waasland-Beveren aan de match. Voor de rust legden zij er samen vijf in. Na de pazue begonnen  Janssens, Nys, Van Dooren, Camacho, De Schutter, Cools, Michel, Cerigioni, Ndiaye, Mendy en Myny voor de Waaslanders. Ook zij legden er vijf in. 

Zwarte Leeuw - Antwerp: 0-2
Lees het volledige wedstrijdverslag

Westkapelle - Club Brugge: 0-9
Lees het volledige wedstrijdverslag

Aywaille FC - Standard: 0-4
Lees het volledige wedstrijdverslag