Geen doelpuntenkermis voor Antwerp, wel rode kaart voor tegenstander

24-06-2017 20:48

Royal Antwerp FC heeft zaterdag een zuinige zege geboekt in een oefenwedstrijd tegen Zwarte Leeuw. The Great Old haalde het met 0-2.

De fans moesten even wachten op de eerste echte kans, maar toen was het ook meteen raak. Na een voorzet van Dom in de elfde minuut bracht Lallemand de bezoekers op voorsprong. Pas op het uur kwam de 0-2 op het bord. Vleminckx verdubbelde de score.

Op een kwartier van het einde kreeg Van Belle bij Zwarte Leeuw rood. Hij pakte uit met een wilde tackle op Omolo. Ondanks het mannetje meer scoorde Antwerp niet meer. Het zag wel nog Limbombe geblesseerd uitvallen.

Opstelling Antwerp in de eerste helft: Debaty, Colpaert, Vansteenkiste, Dom, Camus, Dequevy, Owusu, Lallemand, Corryn, Achter en Dierckx
Opstelling Antwerp in de tweede helft: Kudimbana, Duplus, Biset, Koné, Binst, Omolo, Haroun, Geoffry, Limbombe, Vleminckx, en Daeseleire