KV Mechelen haalt uit tegen VC Rijmenam, meer dan tien goals voor Malinwa

24-06-2017 20:22

Tijdens de eerste oefenmatch van KV Mechelen dit seizoen spaarde Malinwa de netten niet. Liefst elf keer deden de Mechelen spelers de netten trillen. Tegenstander VC Rijmenam kon één keer scoren, maar in het verkeerde doel. Eindstand 0-12.

Ondanks de monsterscore kwam KV Mechelen pas na een halfuur op voorsprong. Na een fout op Kondolo ging de bal op de stip. Schouterden scoorde daarna vanaf elf meter. KV Mechelen stoomde dan door en rusten deden we met 0-4. Kondolo, Callebaut en Croizet scoorden in een tijdspanne van drie punten.

Na de pauze bleven de ballen vlot de netten opzoeken. Bandé (3x), Zeroual (2x), Filipovic en nog eens Cobbaut wisten voor KV Mechelen te scoren. Een eigen doelpunt maakte het nog allemaal net wat erger voor VC Rijmenam.

Opstelling KV Mechelen in de eerste helft: Swolfs, Vitas, Avetisov, Oppong, Rherras, Wilms, Callebaut, Schouterden, Soumah, Kondolo en Croizet
Opstelling KV Mechelen in de tweede helft: Swolfs, Paulussen, Cobbaut, Filipovic, Smolders, El Messaoudi, Jubitana, Matthys, Bandé, Zeroual en Claes