'Anderlecht wil overbodige speler slijten aan matig geïnteresseerde Spanjaarden'

'Anderlecht wil overbodige speler slijten aan matig geïnteresseerde Spanjaarden'

11-06-2017 12:34

De man met het grootste palmares in de Anderlecht-selectie van vorig seizoen was ongetwijfeld Diego Capel. Dat hielp de Spanjaard echter niet aan veel speelminuten. Een vertrek richting zijn thuisland is dan ook aanstaande. Een overnemer vinden blijkt wel niet zo gemakkelijk...

Capel gaf eerder zelf al te kennen dat hij het liefst terugkeert naar Spanje. Bij Anderlecht wil men zeker meewerken aan die wens, want volgens Marca heeft paars-wit Capel aangeboden bij Leganes. Die club wist zich het afgelopen seizoen ternauwernood te redden in de Primera Division. Eerder werd de flankspeler al nadrukkelijk verbonden aan Deportivo La Coruña.

Of een overgang naar Leganes ook effectief tot de mogelijkheden behoort, valt echter af te wachten. Marca weet namelijk dat de laagvlieger niet echt happig is op de komst van Capel. Het richt haar pijlen eerst op twee andere spelers: Mauro Dos Santos (Eibar) en Borja Iglesias (Celta de Vigo). Mocht dat niet positief uitdraaien, komt tweevoudig international Capel misschien in beeld.