UPDATE: 'Deportivo wil goede banden met Anderlecht gebruiken'

UPDATE: 'Deportivo wil goede banden met Anderlecht gebruiken'

08-06-2017 18:55

Anderlecht gaat deze zomer nog enkele spelers van de hand moeten doen, in dat lijstje hoort Diego Capel zeker ook thuis. De Spanjaard heeft geen toekomst in het Astridpark, maar er is absoluut geen gebrek aan interesse.

Eerder raakte al bekend dat Leganes nadrukkelijk aan de rouw van Capel trok, maar volgens Estadio Deportivo is die club lang niet alleen. Ook Eibar en Deportivo La Coruna willen contacten leggen om de voormalige Spaanse international binnen te halen. Eibar eindigde dit seizoen op de tiende plaats, Deportivo op de zestiende.

Anderlecht haalde Capel afgelopen zomer weg bij het Italiaanse Genoa, naar verluidt bedroeg de transfersom amper 200.000 euro. Ondanks zijn vele adelbrieven kon Capel echter nooit een vuist maken onder coach René Weiler. Hij kreeg al een tijdje geleden te horen dat hij mocht vertrekken en lijkt zijn transfer nu ook te krijgen.

Update 18:55: Volgens El Ideal Gallego is de kans groot dat Deportivo La Coruna de strijd om Capel gaat winnen. De Spanjaard wil Anderlecht verlaten en terug naar thuisland keren. Deportivo ziet in Capel een versterking en heeft volgens de bron een extra troef in handen, het heeft goede banden met Anderlecht. De afgelopen maanden deden de twee clubs immers zaken door van doelmannen te ruilen. Davy Roef trok op uitleenbasis naar Deportivo. Rubén maakte de omgekeerde beweging.