‘Vertrek 777 Partners Standard, Venanzi werkt aan terugkeer bij De Rouches’

‘Vertrek 777 Partners Standard, Venanzi werkt aan terugkeer bij De Rouches’

7 mei - 16:55
11

777 Partners, de eigenaar van Standard, begeeft zich momenteel in serieuze financiële problemen en is van plan te vertrekken bij Standard.  Bruno Venanzi, de voormalige eigenaar van Standard, werkt met meerdere investeerders aan een terugkeer, meldt journalist Sacha Tavolieri.

Venanzi verkocht eerder Standard aan het Amerikaanse 777 Partners en is nu van plan De Rouches terug te nemen. Venanzi wil beslag leggen op de activa van 777 Partners in België en wordt ondersteund door een clausule in het verkoopcontract.

Eerder werd gemeld dat 777 Partners de tweede betaling nog niet heeft voldaan aan Venanzi. Wanneer 777 Partners de tweede betaling niet volbrengt dan wordt 777 Partners verplicht een bepaald percentage van de aandelen terug te geven aan Venanzi.

Op deze manier blijft de financiele situatie van Standard de gemoederen bezighouden. Eerder werd gemeld dat de spelers van Standard nog niet zijn uitbetaald voor april. Meerdere spelers zouden eraan denken om niet meer het veld op te stappen.