'Turkse topclub wil liefst zeven miljoen op tafel leggen voor ex-Rode Duivel'

'Turkse topclub wil liefst zeven miljoen op tafel leggen voor ex-Rode Duivel'

25-05-2017 11:30

De loopbaan van Vadis Odjidja zat wat in het slop toen Besnik Hasi hem afgelopen zomer naar het Poolse Legia Warschau haalde. Na een goed seizoen ligt er mogelijk al een miljoenentransfer op onze landgenoot te wachten. 

Odjidja groeide bij Legia uit tot één van de grote uitblinkers. De voormalige Rode Duivel kan met vijf goals en dertien assists in veertig optredens ook prima cijfers voorleggen. De Poolse club wil de sterkhouder daarom zeer graag behouden. De voorzitter zou naar verluidt zelfs een complete ploeg rond de 28-jarige middenvelder willen bouwen. Ondanks het feit dat hij nog een contract voor één jaar heeft, is het echter afwachten of Odjidja blijft.

Naast Anderlecht heeft ook een Turkse topclub hem op de radar staan. Volgens Hurriyet is Fenerbahçe bereid om liefst zeven miljoen voor hem te betalen en ook nog eens zijn salaris te verdrievoudigen. Een aantrekkelijk aanbod. Het nadeel voor Fenerbahçe is dat het door de derde plaats in de Europa League uitkomt, terwijl Legia bij titelprolongatie een kans krijgt om zich opnieuw te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League.

No Poll