Strijdvaardige Kompany heeft een groot doel: Dan ben ik gelukkig

Strijdvaardige Kompany heeft een groot doel: "Dan ben ik gelukkig"

29-04-2017 08:56

Vincent Kompany heeft zijn comeback goed verteerd. De Rode Duivel speelde al enkele sterke wedstrijden en lijkt helemaal topfit te zijn. Een vertrek bij Man City lijkt zo ook nietmeer aan de orde. Hijzelf wil ook niet vertrekken.

"Ik heb nog twee jaar contract. Deze club heeft mij zo veel gegeven. Ik heb ook altijd alles, alles, alles voor deze club gegeven. Ik zou het ook graag mooi zien eindigen", vertelt hij in het programma Hoogvliegers.

De voorbije weken en maanden werd Kompany met een vertrek in verband gebracht. Dat weet Kompany ook. "Ik wil mijn ego niet in de weg laten staan van de juiste beslissing. Ik loop met die jongens elke dag mee op training. Het is echt geen probleem voor mij. Ik ben hier op mijn plaats en kan de ploeg iets bijbrengen", vertelt hij.

"Zolang dat gevoel blijft, blijf ik rustig bij deze hele situatie. Ik heb zo veel opgebouwd hier. Niks is voor eeuwig, hé. Er zal ooit wel eens een einde aan komen. Daar moeten we nu ook niet naïef over doen. Maar als ik morgen met de nationale ploeg kan voetballen en volgend seizoen met City, dan ben ik echt gelukkig", aldus Kompany.