Ex-spits van Club Brugge speelt kampioen ... in Derde Provinciale!

Ex-spits van Club Brugge speelt kampioen ... in Derde Provinciale!

24-04-2017 19:00
1

Kevin Vandenbergh krijgt dit seizoen bijzonder veel aandacht bij tweedeprovincialer SC Aarschot, hij kan namelijk kampioen geworden met die ploeg. Afgelopen weekend is er al een andere ex-speler van een topclub kampioen geworden: Ibrahim Salou pakte de titel met KVC Hoboken.

Salou speelt nog maar sinds dit seizoen bij de derdeprovincialer, de 37-jarige aanvaller noemt het zelf een vriendendienst. Zijn voetbalcarrière loopt stilaan op zijn einde, maar hij stond wel in de basis in de kampioenenwedstrijd tegen Wilrijk. Die werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen. Salou heeft dit seizoen veertien keer meegedaan bij de Antwerpse club, hij scoorde vijf doelpunten.

Salou kwam in 2006 naar Club Brugge, hij was één van de grote transfers die Marc Degryse toen realiseerde. In het jaar voordien had hij namelijk de Beker Van België gewonnen met Zulte Waregem. Salou brak echter niet door bij Club en was snel terug weg. Daarna was hij nog actief voor onder meer Duisburg, Vejle, New York Red Bulls, Oud-Heverlee Leuven en Destelbergen.