'Ex-speler van Club Brugge gaat aan de slag in Belgische Derde Provinciale'

'Ex-speler van Club Brugge gaat aan de slag in Belgische Derde Provinciale'

21-09-2016 15:24

Voor Ibrahim Salou is de carrière toch niet afgelopen zoals hij wenste. De ex-spits van Zulte Waregem en Club Brugge zet een serieuze stap terug. Hij gaat aan de slag in derde provinciale.

De inmiddels 37-jarige spits zette zijn handtekening onder een verbintenis bij Hoboken. De Antwerpse club komt uit in de Belgische Derde Provinciale. "Ik heb bijna twee jaar niet gevoetbald. Mijn laatste club was Destelbergen, waar ik ongeveer drie maanden gespeeld heb. Dat was een vriendendienst voor mijn ex-ploegmaat Frédéric Dupré, die er trainer was. En nu is het eigenlijk opnieuw een vriendendienst", vertelt Salou in Het Nieuwsblad.

In het seizoen 2005/2006 werd Salou voor het eerst genoemd in Eerste Klasse. De Ghanese Belg brak toen door bij Zulte Waregem. Hij won zelfs nog de Beker van België met de West-Vlaamse ploeg.

Dat leverde hem een transfer op naar Club Brugge, maar overtuigen kon hij daar nooit. Daarna trok Salou de hele wereld rond. Hij speelde nog voor Duisburg (Duitsland), Vejle (Denemarken), New York Red Bulls (Verenigde Staten) en Oud-Heverlee Leuven.