'Van Holsbeeck schiet eindelijk in actie voor doelpuntenmachine'

'Van Holsbeeck schiet eindelijk in actie voor doelpuntenmachine'

09-03-2017 12:46

Toen Anderlecht afgelopen zomer Lukasz Teodorczyk naar het Astridpark haalde, werden er her en der wenkbrouwen gefronst. Nu hoopt iedereen met een paars-wit hart dat de Poolse aanvaller nog langer bij Anderlecht blijft. Die kans wordt elke dag groter.

Teodorczyk schoot dit seizoen de ene na de andere bal raak. In de Jupiler Pro League Legue zit hij al aan negentien goals. Ook in Europa pikte hij de nodige treffers mee. Toch lichtte Anderlecht de optie in het contract van Teodorczyk nog niet.

Volgens Het Laatste Nieuws is Herman Van Holsbeeck nu eindelijk in actie geschoten om de Pool definitief van Dinamo Kiev over te nemen. Anderlecht moet naar verluidt circa vijf miljoen euro betalen om Teodorczyk voorgoed in zijn rangen te krijgen.

Of Teodorczyk ook volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt, is weer een andere vraag. Dekans bestaat immers ook dat Anderlecht de optie in het contract van de Pool licht en hem dan meteen verkoopt. Voor Teo is er voldoende interesse uit het buitenland.

Andere huurlingen
Anderlecht moet de komende weken ook beslissingen nemen over andere huurlingen. Voor Uros Spajic ziet het er goed uit. Massimo Bruno moet nog wat geduld hebben