'Anderlecht maakt geen prioriteit van 'handige' speler'

'Anderlecht maakt geen prioriteit van 'handige' speler'

Gepubliceerd: donderdag 9 maart 2017 om 12:19do 09-03-2017 om 12:19

Het huidige seizoen zit bijna aan zijn climax. Toch zijn onze Belgische clubs ook al bezig met volgend seizoen. Zo moet Anderlecht heel wat beslissingen nemen over zijn huurlingen. Voor niet iedereen ziet het er even goed uit.

Anderlecht huurt dit seizoen Massimo Bruno. Het is nog niet zeker of hij bij Anderlecht mag blijven. Volgens Het Laatste Nieuws is Bruno geen prioriteit voor paars-wit. Anderlecht wil eerst andere dossier afronden alvorens het met RB Leipzig aan tafel wil gaan zitten om het over een definitieve transfer te hebben.

Bruno vertrok in 2014 bij Anderlecht naar RB Leipzig en werd eerst verhuurd aan zusterclub RB Salzburg. Daarna mocht hij zich in de Duitse Tweede Klasse bewijzen, maar toen Leipzig promoveerde, mocht Bruno naar Anderlecht gaan.

Belg Bruno
Voor Anderlecht is Bruno een 'handige' speler. Hij telt immers als jeugdproduct en Belg in de selectie. Wanneer een Belgische club het scheidsrechtersblad volledig wil vullen, heeft een x-aantal van die spelers nodig. Daardoor haalt Bruno meestal de wedstrijdkern, maar van de bank geraken was dit seizoen een heel ander verhaal.

Volgend seizoen dreigt Anderlecht te weinig Belgen in de kern te hebben. Daarvoor moet een oplossing gewonden worden. Ondertussen lijkt Anderlecht wel van plan om Uros Spajic langer in Brussel te houden

Lees ook: Van Holsbeeck heeft antwoord klaar voor kritische supporters van Anderlecht

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws