OFFICIEEL: Huurling mag zich nu ook een volwaardig lid van Anderlecht noemen

OFFICIEEL: Huurling mag zich nu ook een volwaardig lid van Anderlecht noemen

14-03-2017 20:20
2

Anderlecht onderhandelt momenteel met het Franse Toulouse. De reden daarvoor is Uros Spajic. De Serviër wil graag definitief blijven. Ook Anderlecht heeft wel zin daarin.

De Serviër onthult tegenover Het Nieuwsblad dat hij graag in Brussel wil blijven. "Er staat een optie in mijn huurcontract en daarover zijn Anderlecht en Toulouse aan het praten", zegt hij. "De clubs zullen wel tot een akkoord komen en ik wil blijven. Persoonlijk heb ik nog geen deal met Anderlecht, maar waarom zou een contract van lange duur niet mogelijk zijn?"

Spajic staat donderdagavond meer dan waarschijnlijk in de basis tegen APOEL Nicosia. Mede door blessures van Dennis Appiah, Andy Najar en Kara Mbodji kwam Spajic dit seizoen al aan 26 wedstrijden voor paars-wit. Daarin was de Serviër goed voor twee doelpunten en drie assists. Bij Toulouse heeft hij nog een contract tot medio 2019.

Update 14/03 20.20 uur: Anderlecht heeft de optie in het contract van Spajic gelicht. Hij is nu ook helemaal een speler van Anderlecht. Dat maakten Mogi Bayat en Anderlecht bekend op Twitter. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021.