Chili plant speciale mars voor Sanchez: 'Maakt ons geen f*** uit'

  Chili plant speciale mars voor Sanchez: 'Maakt ons geen f*** uit'

  vrijdag 17 februari 2017 om 09:16

  Alexis Sanchez móet vertrekken bij Arsenal. Dat vinden veel van zijn Chileense landgenoten. In zijn thuisland is een mars georganiseerd waaraan duizenden Chilenen deelnemen. Daarmee willen zij aantonen dat Sanchez bij The Gunners moet vertrekken.

  Sanchez verdoet zijn tijd volgens de Chilenen bij de club van manager Arsène Wenger, die ook zwaar onder vuur ligt. Midweeks verloor Arsenal nog met maar liefst 5-1 van Bayern München. Voor Wenger dreigt een exit na een twintigjarig dienstverband. Ook Mesut Özil is dan van plan om te gaan en nu lonkt ook een breuk met Sanchez.

  Als extra zetje vindt op 1 maart dus de mars van Chilenen plaats om Sanchez te overtuigen. 'Wij als Chilenen hebben er genoeg van om één van onze grootste sterren voor zichzelf te zien spelen, zodat zijn team nog kans heeft', luidt een statement op de Facebook-pagina. 'We willen niet dat hij bij Real Madrid gaat spelen of teruggaat naar FC Barcelona. Het maakt geen fuck uit waar hij speelt!'

  'We willen hem alleen maar zien vechten naast tien andere spelers die er ook voor wíllen vechten. Hij verdient het niet om er alleen voor te staan', aldus de verklaring bij het evenement 'Nationale mars voor vertrek Sanchez bij Arsenal'.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Chili plant speciale mars voor Sanchez: 'Maakt ons geen f*** uit'