Club komt van kale reis terug: Zelfs bod van tien miljard zal niet volstaan

Club komt van kale reis terug: "Zelfs bod van tien miljard zal niet volstaan"

25-01-2017 07:35
1

Het is bijzonder onwaarschijnlijk dat Club Brugge zijn nieuwe flankaanvaller in Israël vindt. Blauw-Zwart had een persoonlijk akkoord met Tal Ben-Haim (27), maar zijn club Maccabi Tel Aviv wil hem niet laten gaan.

De entourage van de flankaanvaller wilt graag vertrekken uit Israël. Volgens vader Ofir Ben-Haim zit een akkoord er echter niet in. "Ik denk niet dat ze mijn zoon zullen laten gaan", zegt hij aan Het Nieuwsblad. "Tal kan zich verzoenen met een extra half seizoen Maccabi, maar ik blijf hopen dat alles nog rond zal komen. Al vrees ik dat daarvoor een bod van zelfs tien miljard niet zal volstaan."

De flankaanvaller kan vanaf 15 juli door een vastgelegde clausule voor 2,9 miljoen euro vertrekken bij Maccabi Tel Aviv. Club Brugge wil hem echter nu al en bood in eerste instantie 3,1 miljoen euro. Een paar dagen later werd dat bod nog verbeterd met enkele honderdduizend euro. Dat lijkt niet genoeg te zijn. Maccabi wees beide voorstellen af. Als Club Brugge Ben-Haim alsnog wil halen, zal het serieus moeten investeren. Het is nog maar de vraag of Club ook bereid is om dat te doen.