UPDATE: 'Nooit bewust iemand kwetsen, maar ongelukken gebeuren'

UPDATE: 'Nooit bewust iemand kwetsen, maar ongelukken gebeuren'

10-11-2016 18:45

Simon Mignolet mocht woensdagavond voor het eerst sinds een jaar nog een match voor de Rode Duivels keepen. De doelman kwam in de eerste helft hard in botsing met Oranje-spits Vincent Janssen, die geblesseerd van het veld moest. Mignolet gaat toch eens informeren bij de Nederlander.

Mignolet kwam in de 15e minuut uit zijn doel en bokste de bal weg. Onze landgenoot kon een botsing echter niet vermijden, waarna Janssen zich moest laten wisselen. ''Ik hoorde dat hij twintig minuten van de wedstrijd kwijt is. Ik ga toch eens navragen hoe het met hem is, want ik maak me toch wel zorgen'', reageerde Mignolet na afloop tegenover Het Nieuwsblad.

De keeper van Liverpool trof echter geen blaam en had zelfs ook kort last van het contact. ''Ik kon wel maar weinig doen aan dat contact en hield er zelf ook een bloedneus aan over. Ik hoop maar dat alles oké is met hem'', besloot een bezorgde Mignolet.

Update donderdag 18.45: Ook via Twitter liet Mignolet zien dat hij met Janssen in zijn hoofd zit. 'Ik wens hem het beste. Ik wil nooit een andere speler bewust kwetsen, maar ongelukken gebeuren.'