Nainggolan gespot met 'Temptation-verleidster': Hij wilde meer

Nainggolan gespot met 'Temptation-verleidster': "Hij wilde meer"

16-08-2016 14:58

Radja Nainggolan zou flink door de bocht gegaan zijn met een deelneemster van Temptation Island. De voetballer zou volgens een getuige geprobeerd hebben om met de 24-jarige Shari Roosens aan te pappen. 

In een club op 't Eilandje in Antwerpen zou Nainggolan gespot geweest zijn aan de zijde van Roosens, die onlangs nog deelnam aan Temptation Island. "Hij amuseerde zich en had duidelijk oog voor een blondje. Het bleek verleidster Shari van ‘Temptation Island’ te zijn. Iedereen kon zien hoe hij met haar flirtte en haar probeerde te kussen. Daar bestaan zelfs foto’s en filmpjes van, want meerdere mensen hebben hun iPhone gebruikt", klink het.

Roosens bevestigt dat ze er was met Nainggolan. "Radja was daar die nacht en ik ook. Hij maakte avances, wilde duidelijk meer. Maar ik was daar aan het werken. Ik ben dan ook niet op zijn verleidingspogingen ingegaan", klinkt het tegenover Dag Allemaal. De bevallige dame zou onlangs nog in Rome op vakantie geweest zijn. Volgens kwatongen om Radja te bezoeken, al ontkent ze dat.

 

#rome #fountain #piazza #baroque #travelgirl #globetrotter #traveleurope #livinglife #summer

Een foto die is geplaatst door wild heart free spirit (@shariroosens) op