Problemen voor Anderlecht? Ook Suarez wil zijn biezen pakken

Problemen voor Anderlecht? Ook Suarez wil zijn biezen pakken

22-03-2016 23:14

Na Andy Najar is ook Matias Suarez doodongerust over de situatie in Brussel. De Argentijn zat in de auto toen hij het nieuws vernam. Hij vreest voor de veiligheid van zijn familie en wil weg uit Brussel. 

"Toen ik het hoorde, belde ik onmiddelijk naar mijn vrouw", getuigde hij aan Cadena 3, een Argentijnse televisiezender. "Ik wilde weten hoe het met onze dochter was. Zij gaat in Brussel naar school, dan slaat de angst enorm toe. Mijn woonst ligt ook maar op tien minuten van het metrostation waar een bom ontplofte. Ik vrees voor de veiligheid van mijn familie. Daarom wil ik hier graag weg", aldus de Argentijnse spits.

Eerder uitte Andy Najar dezelfde wens in de Amerikaane pers. Ook hij vreest voor de veiligheid van zijn vrouw en kinderen. Anderkecht dreigt zo met een kater achter te blijven. Beloftencoach Nicolas Frutos bleef er rustiger onder. "Mijn vrouw is me komen zoeken op de club en nadien zijn we onze dochters van school gaan halen", vertelde hij aan de Argentijnse media. "Op dit moment zitten we veilig thuis, maar de stad leek een woestijn."