Anderlecht blijft zoeken naar derde doelman: ook ex-keeper van Moeskroen in beeld

Anderlecht blijft zoeken naar derde doelman: ook ex-keeper van Moeskroen in beeld

26-08-2015 07:29

Anderlecht is nog steeds op zoek naar een extra doelman, die zoektocht heeft de Brusselaars al geleid tot Frank Boeckx en Jugoslav Lazic. Nu is er echter weer een nieuwe naam op de radar verschenen.

Anderlecht zou volgens Het Nieuwsblad namelijk ook denken aan Patrick De Vlamynck, opnieuw een doelman met heel wat jaren op de teller. De 37-jarige De Vlamynck was deze zomer einde contract bij Moeskroen-Péruwelz. De Vlamynck is een geboren Brusselaar en speelde in de jeugdreeksen al bij Anderlecht, maar kon nooit doorschuiven naar de A-kern. Nu kan zijn droom dus toch nog een beetje in vervulling gaan, al zal hij vermoedelijk geen wedstrijd moeten spelen.

Bij Anderlecht is er onder de fans aardig wat commotie over de doelmannen die nu in de pers verschijnen. De supporters zien veel liever een jeugdproduct als derde of vierde keuze, onder andere de zestienjarige Mile Svilar zou een mogelijkheid kunnen zijn. Het bestuur blijft volharden in de boosheid, zij willen een meer ervaren keeper die zich makkelijk in deze rol kan schikken.