Gandelman na Leuven – Gent: “Hebben genoeg bewezen dat we kunnen scoren”

Gandelman na Leuven – Gent: “Hebben genoeg bewezen dat we kunnen scoren”

15 april - 23:44
1

Omri Gandelman wist de laatste tijd gemakkelijk het net te vinden bij KAA Gent. Dit lukte de middenvelder van De Buffalo’s niet tegen OH Leuven. Er werd met 2-1 verloren, Gandelman geeft aan waar het mis ging voor Gent tegen Leuven.

Gandelman blikte terug op de match tussen Gent en Leuven. “Ik weet niet wat misging vandaag. We startten nochtans goed, met meerdere goede kansen op een doelpunt, en hadden controle over de wedstrijd. Zeker voor de rust”, deelt Gandelman via de officiële kanalen van Gent.

Gandelman vond dat de uitslag tussen Leuven en Gent niet verdiend was. “We verdienden meer – onze start was gewoon zeer sterk met veel kansen. Maar ja, als we ze niet afmaken… Het enige wat ontbrak was scherpte voor doel terwijl zij zeer compact speelden”, aldus Gandelman.

Gandelman sloot af door aan te geven dat er geen reden is voor paniek bij Gent. “Ach, dat is voetbal en die scherpte komt wel terug. Op naar de volgende match. We hebben al genoeg bewezen dat we kunnen scoren en moeten dat de volgende match opnieuw doen.” Dan komt Mechelen – de nummer 2 in de stand op bezoek”, besloot Gandelman.