Hayen over Brugse druk op RSC Anderlecht en Union SG: “Doen we heel graag”

Hayen over Brugse druk op RSC Anderlecht en Union SG: “Doen we heel graag”

14 april - 20:02
1

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge, wist met 3-0 te winnen van Royal Antwerp FC in het Jan Breydelstadion. Door de zege heeft Blauw-Zwart de druk aardig opgevoerd op RSC Anderlecht en Union SG. Hayen geeft aan dat Club Brugge dat graag doet.

Hayen geeft aan dat Club Brugge niet te ver vooruit moet kijken. “Als we nu verder denken, ben je verkeerd bezig. We voelen wel dat we de andere ploegen nerveus maken. (lachje) Dat doen we heel graag. Maar eerst willen we de vierde plek verzekeren en dan de derde”, citeert Sporza Hayen.

Hayen vertelt verder over het belang van organisatie bij Club Brugge. “Voor intensiteit geldt hetzelfde. Maar als je al die componenten samenvoegt, krijg je dit geheel. Kijk, ik moet deze jongens niet leren voetballen”, geeft Hayen aan.

“Er ontbrak een stukje vertrouwen dat we er op de training weer proberen inkrijgen. Je ziet nu dat jongens boven zichzelf uitgroeien en de kwaliteit tonen waarvoor ze gehaald zijn. Dan krijg je een sterk geheel”, besluit Hayen.