Club Brugge krijgt stevige waarschuwing: Gevaar PAOK kan van alle kanten komen

Club Brugge krijgt stevige waarschuwing: "Gevaar PAOK kan van alle kanten komen"

10 april - 23:17
1

Club Brugge moet donderdag opnieuw de Belgische eer verdedigen en staat in de kwartfinale van de Conference League tegenover PAOK. Op papier misschien wel een haalbare tegenstander, al waarschuwen Tuur Dierckx en Laurens De Bock toch voor de Grieken.

Beide ex-spelers van Club Brugge spelen momenteel in Griekenland, waar ze al enkele keren uitkwamen tegen PAOK. Het duo geeft Club Brugge zeker kansen tegen PAOK, maar waarschuwt Blauw-Zwart ook. "Het wordt fiftyfifty", klinkt het in koor bij Het Nieuwsblad. "Die intensiteit (van tegen RSC Anderlecht, red.) zal het ook de komende weken nodig hebben, en zeker donderdag tegen PAOK. Dat staat niet voor niks aan de leiding in de Griekse competitie", geeft Dierckx aan.

De aanvaller ziet wel heel wat sterke punten bij PAOK. "Het gevaar kan van alle kanten komen", gaat hij verder. "Er zijn meerdere jongens die heel gemakkelijk scoren. Een speler die Club zeker in de gaten moet houden, is Giannis Konstantelias (ex-Eupen), die wordt echt gezien als de nieuwe ster van het Griekse voetbal", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.