Veel interesse in Club Brugge – PAOK: 'Premier League trekt naar Jan Breydel'

Veel interesse in Club Brugge – PAOK: 'Premier League trekt naar Jan Breydel'

10 april - 21:20

Club Brugge mag zondag PAOK ontvangen en zal het in een bijna volledig gevuld Jan Breydelstadion opnemen tegen de Griekse topclub. Er zullen flink wat fans aanwezig zijn, maar ook een héél pak scouts.

Dat weet men bij Het Laatste Nieuws. De voorbije weken en maanden trokken al heel wat scouts richting Brugge en dat zal ook donderdag weer het geval zijn. Vooral Engelse ploegen lijken de weg naar ons land gevonden te hebben.

Zo weet men dat Man City, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Spurs, Man United, West Ham, Aston Villa, Fulham, Brentford, Bournemouth én Brighton een afgezante sturen naar het Jan Breydelstadion om Club Brugge en PAOK aan het werk te zien.

Voor welke spelers dat is, is niet bekend. Onder meer Antonio Nusa en Raphael Onyedika zijn bij Club Brugge wel bijzonder gegeerd, terwijl PAOK met Koulierakis en Konstantelias ook twee talenten in de rangen heeft rondlopen die komende zomer mogelijk een nieuwe stap zetten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.