“Mogelijk dat Union en Anderlecht beginnen met slechts 2 punten voorsprong”

“Mogelijk dat Union en Anderlecht beginnen met slechts 2 punten voorsprong”

10 april - 11:28
20

Peter Vandenbempt zag KRC Genk en Club Brugge indruk maken in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Genk wist met 0-1 te winnen op bezoek bij Royal Antwerp FC en Club Brugge wist in eigen huis met 3-1 te winnen van RSC Anderlecht.

Vandenbempt waarschuwt voor al te veel optimisme bij Genk en Club Brugge. “Het kampioenenvoetbal en -niveau kwam afgelopen weekend dus van Genk en Club Brugge. Je kan na twee goede wedstrijden - Club eigenlijk zelfs maar anderhalve - niet opeens zeggen dat ze in de flow zitten”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt geeft aan dat er opnieuw extra druk kan gaan liggen bij Union en Anderlecht. “Maar Club Brugge speelt zondag thuis tegen Antwerp, Genk zaterdag thuis tegen Cercle. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat Union en Anderlecht zondag aan hun wedstrijd beginnen met slechts 2 punten voorsprong”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.