Club Brugge krijgt nog een opsteker richting PAOK: 'Vanaken is weer gezond'

Club Brugge krijgt nog een opsteker richting PAOK: 'Vanaken is weer gezond'

9 april - 23:20
12

Club Brugge zit weer in de titelstrijd en kan ook op Europees vlak nog dromen van enkele mooie weken. In de kwartfinales van de Conference League trok het met PAOK in principe een kaart die haalbaar is. Voor de thuiswedstrijd van komende donderdag kan Club alvast weer rekenen op Hans Vanaken.

Haalbaar is één ding, maar als Blauw-Zwart voorbij PAOK wil geraken, zal het sowieso haar beste niveau moeten halen. De terugkeer van Vanaken is in dat opzicht een flinke meevaller. Afgelopen zondag moest de tweevoudige Gouden Schoen nog verstek geven voor de topper tegen RSC Anderlecht (3-1). Toen had hij te veel last van een keelontsteking.

Inmiddels zijn die zorgen van de baan, meldt Het Nieuwsblad. Vanaken trainde al weer mee en is dus beschikbaar tegen PAOK. Daar zal Nicky Hayen ongetwijfeld tevreden mee zijn, ook al deed zijn ploeg het tegen Anderlecht ook zonder haar spelmaker prima. Het middenveld bestond toen uit Casper Nielsen, Raphaël Onyedika en Hugo Vetlesen. Aangezien die eerste gekwetst uitviel, lijkt de kans groot dat hij donderdag zijn plaats moet afstaan aan Vanaken.