Kan Genk nog meedingen naar titel? “Dan kan je vijf punten goedmaken”

Kan Genk nog meedingen naar titel? “Dan kan je vijf punten goedmaken”

9 april - 14:38
12

In Extra Time gingen de analisten dieper in op de prestaties van KRC Genk en de vraag of ze een serieuze titelkandidaat zijn in de play-offs. Gert Verheyen gelooft dat Genk toch nog te wisselvallig is geweest om hier echt in te geloven. 

Verheyen verwijst naar de partij tegen Westerlo. “Die was dramatisch”, klinkt het. "En dan heb ik het niet over die slotminuten. Die eerste helft was verschrikkelijk slecht. Dat het nu zo gaat, dat kan je bijna niet uitleggen." 

Hoewel Verheyen wel erkent dat het team zich nu in een veel betere vorm bevindt, benadrukt hij dat niet alles kan worden toegeschreven aan het veranderde spelsysteem. Verheyen gelooft vooral dat de spelers zelf een stuk beter spelen afgelopen wedstrijden. 

Vandenbempt gelooft er wel nog in. De analist denkt dat Genk momenteel mentaal sterk staat. "Er zijn nog 24 punten te verdienen, dan kan je er 5 goedmaken. Ze spelen ook nog twee keer tegen de leiders. Genk speelt al twee wedstrijden kampioenenvoetbal."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.