Beerschot moet vrezen voor vertrek: 'Verlinden krijgt interesse uit buitenland'

Beerschot moet vrezen voor vertrek: 'Verlinden krijgt interesse uit buitenland'

9 april - 14:09 Laatste update: 14:09
3

Beerschot, onlangs zeker van promotie naar de Jupiler Pro League, staat mogelijk voor een uitdaging nu smaakmaker Thibaud Verlinden overweegt de club te verlaten. De financiële onzekerheid bij Beerschot zorgt voor onrust. 

De mogelijke overname heeft spelers ertoe aangezet om hun opties elders te verkennen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Ondanks een recente contractverlenging tot 2025, lijkt Verlinden nu open te staan voor andere aanbiedingen. 

De 24-jarige vleugelaanvaller heeft de interesse gewekt van clubs uit verschillende competities, waaronder Italiaanse, Franse en Duitse tweedeklassers, evenals enkele clubs uit de Jupiler Pro League.

Ondanks eerdere afwijzingen van aanbiedingen uit Duitsland en RWDM, lijkt de situatie nu anders te zijn, met interesse van clubs uit verschillende Europese competities. Zijn indrukwekkende prestaties in de Challenger Pro League, waar hij vijf doelpunten en tien assists produceerde, hebben hem in de schijnwerpers gezet bij verschillende clubs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.