'Bayern praat met Premier League-coach, Alonso blijft droomkandidaat'

'Bayern praat met Premier League-coach, Alonso blijft droomkandidaat'

25 maart - 10:59

Bayern München heeft contact gehad met Roberto De Zerbi. Dat meldt BILD maandagochtend. De Italiaanse manager van Brighton geldt voor Bayern overigens niet als absolute droomkandidaat. 

Dat is nog altijd Xabi Alonso, is te lezen. De vacature van Bayern-trainer komt over enkele maanden vrij. Thomas Tuchel, met de Duitse topclub bezig aan een zeer teleurstellend seizoen, vertrekt binnenkort. 

Mocht Bayern er niet in slagen om de eveneens door Liverpool FC begeerde Alonso te strikken, dan zou het in zee willen gaan met De Zerbi. Hij geldt bij Brighton als een trainer die mooi een aanvallend voetbal predikt. 

Bayern zou zelfs al contact hebben gehad met De Zerbi, die zich daar gevleid door voelt. Overigens zou ook FC Barcelona, dat net als Bayern opzoek moet naar een nieuwe trainer, gecharmeerd zijn van De Zerbi. Het lijstje met mogelijke Bayern-kandidaten is nog langer. Ook Xavi, José Mourinho en Ole Gunnar Solskjaer worden genoemd, al ligt blijft Alonso wel de absolute droomkandidaat, gevolgd dus door De Zerbi. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.