Rode Duivel De Winter over Bonucci en Chiellini: “Wat zij doen is heel speciaal”

Rode Duivel De Winter over Bonucci en Chiellini: “Wat zij doen is heel speciaal”

19 maart - 17:32

Koni De Winter zit voor het eerst bij de selectie van De Rode Duivels. De verdediger wordt gevraagd naar zijn verleden bij Juventus waar hij samen kon trainen met de Italianen Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci. De Winter vertelt hoe het was om samen te spelen met de beroemde centrale verdedigers.

De Winter wordt gevraagd wat hij heeft geleerd van Bonucci en Chiellini. “Van alles, voor mij is Chiellini de beste verdediger die ik ooit heb gezien. Je probeert bij te leren, maar wat zij doen is ook heel speciaal”, deelt De Winter.

De Winter vertelt verder dat het bijzonder was om met Bonucci en Chiellini te trainen. “Het was speciaal om met hen te trainen. Je probeert wat dingen van hen te pikken. Maar zij doen dat op een heel hoog niveau. Het is moeilijk om hen te kopiëren”, aldus De Winter.

Tot slot wordt De Winter nog gevraagd of Chiellini en Bonucci veel praatten met De Winter bij Juventus. “Ja Chiellini zeker, Bonucci ook. Dat zijn mensen die de jeugd naar boven brengen”, besluit De Winter.

De Winter staat nog altijd onder contract bij Juventus. De 21-jarige centrale verdediger wordt op dit moment door Juventus verhuurd aan Genoa CFC. Bij Genoa kan De Winter vaak rekenen op een basisplaats.