Nieuwe Rode Duivel De Winter houdt met Genoa de nul tegen Juventus

Nieuwe Rode Duivel De Winter houdt met Genoa de nul tegen Juventus

17 maart - 15:15

Juventus is zondagmiddag in eigen huis tegen Genoa niet verder gekomen dan een gelijkspel. De bezoekers slaagde er op vrij eenvoudige wijze in om de nul te houden. Koni De Winter speelde negentig minuten bij Genoa, Nonge bleef aan de bank gekluisterd bij Juve.

Juventus steekt de laatste weken sowieso al niet in beste vorm. Van de laatste zeven wedstrijden werden er slechts twee gewonnen. Dat de vorm er momenteel niet is, was ook tegen Genoa weer zichtbaar. De Oude Dame oogde vrij tandeloos en wist in de eerste helft eigenlijk geen fatsoenlijke kans te creëren. 

Pas twintig minuten voor tijd was de thuisclub erg dichtbij de openingstreffer. Andrea Cambiasso gaf de bal goed voor op Dusan Vlahovic, die de bal rakelings naast het doel kopte. Enkele minuten later kreeg de Servische spits opnieuw een goede bal van Cambiasso, maar opnieuw miste zijn poging scherpte. 

Ook Moise Kean had geen succes, toen hij enkele minuten voor tijd de paal raakte. Door het bloedeloze gelijkspel heeft Juventus, dat in de slotfase Vlahovic ook nog zag vertrekken met rood nu 59 punten. Dat zijn er evenveel als AC Milan, dat om 15.00 uur op bezoek gaat bij Hellas Verona.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.