Vandenbempt over Tissoudali na Union – Gent: “Zelf pijnlijk laten afweten”

Vandenbempt over Tissoudali na Union – Gent: “Zelf pijnlijk laten afweten”

11 maart - 16:02 Laatste update: 17:55
5

Peter Vandenbempt is kritisch op Tarik Tissoudali na Union SG – KAA Gent. Tissoudali uitte eerder zijn kritiek op het bestuur van Gent en volgens Vandenbempt moet Tissoudali vooral zichzelf een spiegel voorhouden na het 1-1 gelijkspel tussen Union en Gent.

Vandenbempt geeft aan dat Gent over de hele match niet onder deed voor Union en eigenlijk had moeten winnen. “En als je dan zoals Tarik Tissoudali vorige week het nodig vindt om je bestuur publiekelijk te bekritiseren, dan heb je het gisteren toch zelf pijnlijk laten afweten. Want ik denk niet dat het transferbeleid die 2 grote kansen heeft gemist”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt vertelt verder dat wanneer Gent had gewonnen bij de koploper, De Buffalo’s nog zicht hadden op de Champions’ Play-Offs. “Als je week na week bijna de betere bent en zou moeten winnen en dat uiteindelijk niet doet, dan is dat toch gewoon een gebrek aan kwaliteit”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af over Gent met een harde conclusie over het seizoen van Gent, dat voor de vierde keer op rij waarschijnlijk niet bij de Champions’ Play-Offs zit. “Voor een ambitieuze club, die tot de top van ons voetbal behoort, is dat een dikke onvoldoende. Maar er is dus nog een waterkans...”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.