Muslic over rood en gelijkspel Cercle Brugge: “Voor ons zijn de gevolgen enorm”

Muslic over rood en gelijkspel Cercle Brugge: “Voor ons zijn de gevolgen enorm”

10 maart - 10:18 Laatste update: 10:58
18

Miron Muslic, de hoofdtrainer van Cercle Brugge, zag Cercle Brugge op bezoek bij Sporting Charleroi met 0-0 gelijkspelen. Muslic baalt stevig van het gelijke spel en is het niet eens met de rode kaart die Boris Popovic kreeg in de 40e minuut.

Muslic geeft aan dat Popovic geen rood had mogen krijgen bij Charleroi – Cercle Brugge. “Het was duidelijk een handbal van Youssouph Badji. Dan moet je gewoon fluiten”, citeert Sporza de hoofdtrainer van Cercle Brugge.

Muslic vertelt dat scheidsrechter Lothar d’Hondt uitleg gaf waarom er niet eerst gefloten werd voor hands van Badji. “Oké, de scheidsrechter vertelde me dat Badji de bal niet met opzet raakte. Maar hij raakt toch nog steeds de bal?”, deelt Muslic.

Muslic weet dat de gevolgen voor Cercle Brugge groot zijn in de strijd om de Champions’ Play-Offs. “Voor ons zijn de gevolgen enorm, want we moesten 50 minuten met een man minder spelen”, geeft Muslic aan.

Ondanks het morsen van punten in de Jupiler Pro League houdt Muslic vertrouwen met Cercle Brugge. "Het is nog niet over. Ik ben trots op deze wedstrijd. Je kan je zo goed voorbereiden als je wil. Maar als Koffi zo'n save uit zijn mouwen schudt in de slotminuut ... Normaal red je dat nooit”, besluit Muslic.

Door het gelijkspel van Cercle Brugge kunnen zowel KRC Genk als KAA Gent over Cercle Brugge heen. Dit betekent dat Cercle Brugge mogelijk na deze speelronde uit de top-6 wordt geknikkerd. Genk neemt het in eigen huis op tegen Standard, Gent gaat op bezoek bij koploper Union SG.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.