Van der Heyden over Union: Dat kan ervoor zorgen dat ze 1 of 2 prijzen pakken

Van der Heyden over Union: "Dat kan ervoor zorgen dat ze 1 of 2 prijzen pakken"

8 maart - 16:02
1

Siebe Van der Heyden maakte afgelopen zomer de overstap van Union Saint-Gilloise naar het Spaanse RCD Mallorca. De centrale verdediger volgt zijn ex-club echter nog steeds op de voet. Volgens Van der Heyden bestaat er weinig twijfel over dat Union dit seizoen wél een prijs zal pakken.

Van der Heyden slaagde er net niet in om met Union een prijs te pakken. "Maar de honger is er altijd geweest bij Union", zegt hij voor de camera van Eleven DAZN. "Die honger wordt echter steeds groter als je iets nét niet bereikt."

Volgens de centrale verdediger is dat net de factor die ervoor kan zorgen dat Union er dit seizoen wel in zal slagen. "Ik denk dat dat ervoor gaat zorgen dat Union één of zelfs twee prijzen zal pakken. Ik geloof er echt in. Ze hebben opnieuw een fantastische ploeg die de club echt kennen en met hun hart ervoor willen strijden", aldus Van der Heyden.

Union mag dan wel een zware nederlaag geleden hebben in de Europa Conference League tegen Fenerbahçe, de titel en de Beker van België liggen allebei binnen handbereik voor de Brusselaars.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.