Camavinga doet gewaagde uitspraak: 'Wij zijn altijd favoriet in Champions League'

Camavinga doet gewaagde uitspraak: 'Wij zijn altijd favoriet in Champions League'

6 maart - 17:46
1

Real Madrid-middenvelder Eduardo Camavinga stak het op een persconferentie niet onder stoelen of banken dat hij zijn club als favoriet ziet om de Champions League te winnen. De 21-jarige Fransman is van mening dat Real áltijd de favoriet is om het miljardenbal te winnen.

"De Champions League is een ander soort competitie", begon Camavinga tijdens het persmoment. "Het is een mentaliteitsverandering, het is korter dan de competitie. Iedereen wil het winnen en het is een ander niveau. Real Madrid is altijd de favoriet om dit toernooi te winnen." De Madrilenen spelen woensdag de return tegen RB Leipzig. In Duitsland won Real met 0-1 dankzij een doelpunt van Brahim Diaz.

Camavinga werd ook gevraagd naar de mogelijke komst van zijn landgenoot Kylian Mbappé. "Ik heb niet met hem gesproken. Kylian is niet onze speler en ik respecteer Paris Saint-Germain. Over twee weken zien we elkaar weer. We zullen er over praten, maar ik ga niets zeggen." Mbappé gaat zijn contract bij PSG niet verlengen en wordt volop gelinkt aan een overstap naar Real Madrid.

Real moet woensdag in Madrid de klus klaren tegen Leipzig om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. De aftrap is om 21.00 uur in het Estadio Santiago Bernabéu.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.