Beerschot en Kuyt reageren op geruchten Nederland: Geen tijd voor andere dingen

Beerschot en Kuyt reageren op geruchten Nederland: "Geen tijd voor andere dingen"

27 februari - 18:14

Beerschot en hoofdcoach Dirk Kuyt hebben gereageerd op berichten die dinsdagochtend in verschillende Nederlandse media zijn verschenen. Daarin wordt Kuyt genoemd als mogelijke partner voor een overname van een club in Engeland. Het clubbestuur ontkent echter deze berichten en benadrukt dat Kuyt volledig gefocust is op zijn taken bij Beerschot.

Kuyt zelf bevestigt dat er enkele jaren geleden sprake was van een mogelijke overname van een club, waarbij hij betrokken was via Rob Jansen, een spelersmakelaar en ondernemer. Echter, Kuyt benadrukt dat hij momenteel niet betrokken is bij de plannen van Jansen en dat zijn volledige toewijding bij Beerschot ligt.

"Het klopt dat er een aantal jaar geleden een piste was om een club over te nemen door Rob Jansen, waar ik bij betrokken was", aldus Kuyt op de website van Beerschot. "Ik weet dat dit nog steeds de droom is van Rob om een club in Engeland over te nemen op een lager niveau en dan naar de Premier League te brengen."

Hij heeft verder zijn ambities uitgesproken om bij de club op korte en hopelijk ook op lange termijn iets neer te zetten, en daarom heeft hij geen ruimte of tijd om zich met andere zaken bezig te houden. "Er is voor mij dus geen ruimte of tijd om me met andere dingen bezig te houden dan met de uitdaging die hier voor me ligt op ’t Kiel", besluit coach Dirk Kuyt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.